Helt nye sider for Idestudio


Del dette

Ble nødt til å slette sidene for Idestudio og Kaffedoktorn. Sitter med en god del arbeid for å gjøre disse attraktive, enkle, delikate og ikke minst raske. De forrige sidene var veldig trege og ikke gode å finne frem i.

Men, denne siden skal holdes enkel for deg. Har lagt til et galleri hvor jeg laster opp bilder som kan kjøpes. Siden de fleste vil ha de i forskjellige format og på forskjellig underlag, er det best om dere plukker ut bilder, skriver ønsket størrelse, format, underlag osv, så kan jeg gi deg en pris på det. Det er ikke høye priser, så om dere ønsker å gi det som gave til noen (være seg familie, venner, arbeidskollegaer eller ansatte) så tror jeg vi skal finne en god løsning og pris.

Noen ønsker vanlige fotografier i ramme og pp, noen ønsker trykket på aluminium, noen ønsker 3 delte bilder på aluminium. Noen ønsker de kanskje trykket på postkort eller liknende. Men, jeg må få en forespørsel før jeg kan gi deg en pris. Det er også mulig å bestille de digitalt for å trykke de på et annet underlag, men om de ønskes trykket flere ganger, må vi bli enige om en pris på det i henhold til rettigheter osv.

Det ligger også mange bilder på Facebook og Instagram for de som ønsker å følge fotograf der. Gi beskjed.

Kado har foreløpig ikke endret sidene sine, men vi vurdere hastighet og brukervennlighet på den siden også.

www.idestudior.no

galleri.idestudior.no (her er bildene)

www.kaffedoktorn.no

www.kado.no