Om litt er kaffen klar


Del dette

“Om litt er kaffen klar,” skrives det på www.kado.no

Og, det er viktig. KADO AS søker nye kunder som ønsker en kaffeløsning de ikke har, eller som ønsker å prøve ut en annen kaffeløsning. Årsaken til det kan være så mangt.

Men, KADO AS og Kaffedoktorn har erfaring fra drikkevarebransje helt siden 1993, da undertegnede jobbet for Ringnes Coca-Cola Kald Drikk i Kristiansand. Det ble en lang karriere i samme system, helt til vedkommende gikk over til Cafebar rundt 2008-2009. Cafebar var den gang en av de største på kaffemaskiner til bedrifter i Norge. En stund senere valgte undertegnede å starte opp sin egen bedrift for å kunne gi enda bedre service til kunder og kaffemaskiner.

Idag jobber Kaffedoktorn og KADO AS sammen men i en litt oppdelt fordeling på markedet.

KADO AS søker å utvide virksomheten med ansatte, faste ruter på kaffelevering, salg av kaffemaskiner og kaffe, service og vedlikehold, i et marked med mange aktører.

I vårt område er det vanvittig mange bedrifter, skole, sykehus osv, som ikke har fullgode kaffeløsninger. Hvis man snakker med de ansatte slik undertegnede ofte gjør, er det til stadighet misnøye med løsningen man har idag. DET vil KADO AS gjøre noe med.

KADO AS kommer, helt uforpliktende til dere, for å se på ønsker og muligheter, for å finne den beste løsningen sammen med dere. Snakk litt med de ansatte, hør hva de ønsker, sjekk om dere har tilgang til vann og strøm, så kan KADO AS gi dere et tilbud på kaffemaskin og kaffe.

 

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt

[contact-form][contact-field label=’Navn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Bedriftsnavn’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Sted/By’ type=’text’/][contact-field label=’Kontakt telefon’ type=’text’/][contact-field label=’Nettsted’ type=’url’/][contact-field label=’Kommentar’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]