Vil du bidra til bokprosjekt?


Del dette

Da har vi startet vårt nye bokprosjekt.

Se hvordan bilder vi tar i følgende album (klikk på linken)

Om hva, tenker du sikkert. Om KAFFE selvsagt. Vi skal reise rundt og fotografere, skrive og innhente info om kaffe på din arbeidsplass. Derfor trenger vi noe info, noe tid og tillatelse til å fotografere kaffe, kaffemaskin, kaffeløsning osv hos dere. Til gjengjeld vil dere få med en fin presentasjon av bedriften din, samt muligheten til å kjøpe boken når den kommer i salg.

 

For at dette i det hele tatt skal bli noe av, trenger vi flere ting. Vi trenger bedrifter og ansatte, og vi trenger selvsagt noe støtte. Om dette er interessant for dere, send oss en epost salg at idestudior.no

 

I oppstarten av et slikt prosjekt møter man motstand. Mye motstand. Mest fra oss selv. Men, så er mulighetene så store at en sånn lidenskapelig kaffedoktor som jeg er, så må først alt sjekkes ut, interessen måles, og fordeler og ulemper gjennomgås. Kanskje vil prosjektet endres etterhvert, men om en stund, må det settes opp mål for prosjektet. Det vil si, om det blir slik jeg har skrevet her, hvor stort opplag, hvor store kostnader og om det blir noe fortjeneste.

Som de flest vet, er fotografi og kaffe de største lidenskapene (lidelsene vil noen si) for undertegnede. Tekst er også noe som er litt plagsomt til tider. Så da er iallefall min del av prosjektet i havn. Gi oss muligheten til å gjennomføre dette. Hvis oss din interesse nå så tar vi kontakt etterhvert som det kommer inn informasjon

 

Arnt Johnny