Facebook album med bilder


Del dette

Da har jeg laget et enkelt album på min private profil på Facebook i tillegg til at mange av fotografiene blir lagt ut på Instagram i 4 forskjellige profiler (Idestudio, Kado_raanes, Kaffedoktorn_raanes og boblecab)

 

Hvis du klikker på denne linken vil du bli ført rett til albumet mitt på Facebook. Bilder vil bli lastet opp i mine album der, så om det skulle være noe som dere kunne tenke dere å kjøpe, ta kontakt.

 

Flere bilder er allerede solgt, og om det blir tid en uke, ønsker jeg å ha en utstilling med bildene i Stavern.

 

Kunne skrevet opp en hel del med priser her, men alt kommer jo an på størrelse, trykk osv. Så send en forespørsel (lerret/aluminium/fotopapir/postkort/størrelse osv så skal jeg finne prisen og sende deg svar)

 

Mulig å bestille digitale for eget bruk, men det har jeg ikke bestemt meg for ennå.